menu Početna chevron_right

ULAZ NA CHAT

PRAVILA CHATA

CHAT radija Urnebes služi za zabavu, druženje, zezanje i upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta!
Sa ulaskom na chat obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, prijeteće koje šire mržnju prema bilo kome ili ugrožavaju tudju privatnost.

– Obavezna profilna vlastita slika ispred nicka (lažni Fb profili sa lažnim ili bilo kojim drugim slikama nisu poželjni na ovom chatu).
– Zabranjeno je pisanje vulgarnim riječima (kultura na ovom chatu je na prvom mjestu).
– Zabranjeno je provociranje i vredjanje.
– Zabranjeno reklamiranje drugih web sajtova, radio stanica ili chatova.
– Uznemiravanje, prijetnja, uvreda, kleveta, ili bilo koji drugi oblik stvaranja neprijatnosti drugom korisniku chata.
– Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, razgovora bilo kakvih sadržaja i materijala putem chata koji su uvredljivi, rasistički, diskriminirajući ili nezakoniti.
– Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki korisnik ugrožava, kliknite na taj nick i kliknite opciju “Ignor”.
– Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas.
– Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba npr: predstavnik chata, administrator, moderator ili vlasnik.
– Administratori ili moderatori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti korisnike, ukoliko ocjene da je njihovo ponašanje neprimjerno i nije u skladu CHAT-a i to bez obrazloženja.
– Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemožete pristupiti chatu (a znate da niste izbačeni zbog jednog od gore navedenih razloga). Molimo vas da nam se javite putem emaila: radiournebesmetlika@gmail.com
– Nemojte zahtijevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.
– Prijetnje ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete chatu ili websajtu, bice najstrožije kažnjene bez prethodnog upozorenja.
– Zabranjeno je korištenje 3 ili više smajlija istih ili istih riječi za redom to se smatra spamovanjem chata jer će vas sistem blokirati.

Cilj postojanja ovog chata jeste druženje, upoznavanje, zezanje, prijateljstvo i uživanje uz našu muziku. Dobro došli

KONTAKT  • play_circle_filled

   Radio Urnebes
   Metlika, Slovenija

  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play