menu Početna chevron_right

ULAZ NA CHAT

PRAVILA CHATA

CHAT radija Urnebes služi za zabavu, druženje, zezanje i upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta. Ako želite registraciju za chat javite nam se putem fb stranice https://www.facebook.com/radiournebes.

Sa ulaskom na chat obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, prijeteće koje šire mržnju prema bilo kome i ugrožavaju tudju privatnost.

– Obavezna vlastita profilna slika ispred nicka, lažni fb profili sa lažnim ili bilo kojim drugim slikama nisu poželjni na ovom chatu.

– Zabranjeno naručivanje nacionalnih pjesama ili pjesama koje imaju u textu bilo šta, što vodi ka nacionalizmu, takve muzičke želje neće biti ispunjene jer ovo je radio za sve nacije i sve ljude dobre volje.
– Zabranjeno je pisanje vulgarnim riječima, kultura na ovom chatu je na prvom mjestu.
– Zabranjeno je provociranje, vredjanje i reklamiranje drugih web sajtova, radio stanica ili chatova, uznemiravanje ili bilo koji drugi oblik stvaranja neprijatnosti drugim korisnicima chata.
– Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki korisnik ugrožava, kliknite na taj nick i kliknite opciju “Ignor”.
– Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas.
– Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba npr: predstavnik chata, administrator, moderator ili vlasnik.
– Administratori ili moderatori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti korisnike, ukoliko ocjene da je njihovo ponašanje neprimjerno i nije u skladu CHAT-a i to bez obrazloženja.
– Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemožete pristupiti chatu, molimo vas da nam se javite putem fb stranice https://www.facebook.com/radiournebes.
– Nemojte zahtijevati da se neko izbacuje sa chata.
– Prijetnje ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete chatu ili websajtu, bice najstrožije kažnjene bez prethodnog upozorenja.
– Zabranjeno je korištenje 3 ili više smajlija istih ili istih riječi za redom to se smatra spamovanjem chata jer će vas sistem blokirati.

Cilj postojanja ovog chata jeste druženje, upoznavanje, zezanje, prijateljstvo i uživanje uz našu muziku.
Dobro došli !

KONTAKT  • play_circle_filled

   Radio Urnebes
   Metlika, Slovenija

  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play